SEDW

SEDW, pensioenen, verzekeringen, hypotheken, Alkmaar SEDW Alkmaar verzorgt verzekeringen, hypotheken en pensioenen voor particulieren en bedrijven.
Wij bemiddelen in verzekeringen, pensioenen en hypotheken.
Onze kantoor voldoet aan alle wettelijke eisen. In onze Dienstenwijzer treft u hierover alle bijzonderheden aan. SEDW Alkmaar is specialist op het gebied van verzekeringen en hypotheken voor woonarken, watervilla's, wterwoningen, woonschepen en andere drijvende woningen.

Kantoorlocaties

SEDW heeft een kantoor in Alkmaar maar heeft klanten door het hele land.

Internetverzekeringen

Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn bieden wij u op onze website diverse online hulpmiddelen waarmee u zich kunt oriënteren op onze diensten en op de producten die wij bieden.
Wij benadrukken dat wij daarnaast altijd klaar staan om u met onze persoonlijke adviezen te begeleiden in het nemen van de juiste beslissingen.
Mocht u via onze site direct een financieel product afsluiten, bedenkt u dan, dat er in dat geval van zo'n advies géén sprake is.

Wettelijke eisen

SEDW Alkmaar voldoet aan alle wettelijke eisen. Wij beschikken over alle benodigde vergunningen en diploma's.
Onze adviseurs zijn in het bezit van WFT diploma's en zijn Erkend Hypotheek Adviseur. We zijn aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD.

Onafhankelijk

SEDW Alkmaar is lid van ADFIZ. ADFIZ is een vereniging van onafhankelijke financiële en assurantieadviseurs.

Dienstenwijzer

Klik op onderstatande link om de SEDW Dienstenwijzer te bekijken.
SEDW dienstenwijzer

Dienstverleningsdocument

Klik op onderstaande links om het betreffende SEDW dienstverleningsdocument te bekijken.
Dienstverleningsdocument SEDW Risico's afdekken
Dienstverleningsdocument SEDW Vermogen opbouwen
Dienstverleningsdocument SEDW Hypotheekaanvraag

Privacy

Bij SEDW nemen wij uw privacy zeer serieus. Klik op deze link voor meer informatie over uw privacy.
Of download direct het Privacy Statement en de Privacy Kaart:
Privacy Statement
Privacy Kaart.

Adobe Acrobat Reader

Om deze PDF bestanden te kunnen bekijken heeft u Adobe Acrobat Reader nodig. Klik op onderstaande knop om deze te downloaden.

Website SEDW

SEDW Alkmaar heeft een eigen website. Hierop treft u niet alleen informatie aan over ons kantoor maar ook het laatste nieuws over verzekeringen en financieringen.
Kijkt u ook eens naar de met ons samenwerkende specialisten zoals notaris, advocaat. letseljurist, vermogensbeheerder, fiscaal specialist. Als klant van SEDW staan ook deze tot u beschikking.

SEDW website

Drijvende WoningVerzekering website, DrijvendeWoningVerzekering.nl, Drijvende Woning Verzekering.com, DrijvendeWoningPakketVerzekering.nl, Drijvende Woning PakketVerzekering.com Copyright (C) SEDW.