Schade melden

Schade aan uw woonark, woonboot, woonark, waterwoning of andere drijvende woning kunt u op verschillende manieren bij ons melden.
Indien de schade een ruitschade betreft kunt u terecht bij Glaspunt, zie hiervoor de informatie op deze pagina onder 'Ruitschade'.

Internet

Meld de schade via ons contactformulier.

Telefonisch

Bel 072 - 540 84 90.
Buiten kantooruren kunt u voor spoedgevallen bellen naar 06-518 237 33.

Fax

Fax naar 072 - 540 84 84.

Schadeaangifteformulier

Download het schadeaangifteformulier en stuur het aan ons op.

Ruitschade

U kunt op uw polis zien of u verzekerd bent voor ruitschade aan uw drijvende woning. Is dit het geval en bent u verzekerd voor ruitschade dan kunt u gratis contact opnemen met Glaspunt.
Glaspunt is een organisatie van samenwerkende glasbedrijven in heel Nederland met goed opgeleide monteurs en een hoog serviceniveau.

Wel is het van belang dat u uw polisnummer bij de hand heeft. De schade wordt door Glaspunt herstelt en u hoeft verder niets te doen want Glaspunt wordt direct betaald via uw verzekering. Een schadeaangifteformulier is niet nodig.
Glaspunt zorgt ook 's avonds, 's nachts en in het weekend voor snel herstel en indien noodzakelijk een noodvoorziening. In geval van nood kan Glaspunt binnen 30 minuten aanwezig zijn.

Glaspunt is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar op 088-452 77 82.

Drijvende WoningVerzekering website, DrijvendeWoningVerzekering.nl, Drijvende Woning Verzekering.com, DrijvendeWoningPakketVerzekering.nl, Drijvende Woning PakketVerzekering.com Copyright (C) SEDW.