Te koop

Aanbod van te koop aangeboden drijvende woningen, woonarken, watervilla's, woonboten, waterwoningen en woonschepen.

Van Gelder Kruiser 1600 : Ms Joop

Van Gelder Kruiser 1600. Ms Joop.
Deze stalen dubbelschroefs motorkruiser met haar traditionele lijnen is gebouwd, en toegerust, voor bewoning en lange reizen. De afmetingen 1600 X 425 x 135 en een kruiphoogte van 295cm maken dat ze een zeer ruim internationaal vaargebied heeft, zo ook bijvoorbeeld dwars door Frankrijk. De diepe voorvoet zorgt er samen met de beide scheggen met schroeframen voor dat het jacht gemakkelijk drooggezet kan worden. De twee Daf 575 motoren zorgen voor meer dan voldoende stuwkracht. Het schip is rondom gestraald en staat in het epoxy verfsysteem van de IJSSEL. De bouwer, Van Gelder Scheepswerf, was gespecialiseerd in het bouwen van sleepboten voor zee- en binnenvaart. In 1978 heeft de werf een aantal jachten gebouwd van rond de 12m1 en deze one-off in opdracht van de vorige eigenaar. Dit is heel goed te merken aan de dikte, sterkte en stijfheid van het jacht ( de waterverplaatsing bedraagt ca 30 ton.) ook met zware wind op het IJsselmeer 9bft bracht de boot ons veilig naar de overkant.

De boot is ingedeeld in drie nagenoeg even grote verblijven; In de voorpiek is naast zeer veel bergruimte het bed, het bureau, de natte cel met toilet zitbad wasmachine en waskom te vinden. In de salon de eerste stuurstand met uitgebreid dashboard, hoekbank plus tafel, langs-kast met tv e.d. Achterin is de royale langs-keukenopstelling met ruime bergruimte, oven kookplaat etc. ook is hier de U bank geplaatst wat tevens de "logeer" plek is voor 2 volw. In een suskast is de CV ketel plus boiler ingebouwd van Maritime Booster. Op het achterdek vinden we drie bergkisten banken de rvs davits en de tweede stuurstand. Achter de neerklapbare ramen is ook bij slecht weer nog voldoende bescherming te vinden. Op het voordek is de elektrische ankerlier geplaatst.

In de motorruimte onder de salon zijn de twee DAF motoren( 125pk) geplaatst, en een Hatz diesel generator,220volt. Naast de 2 24 volts dynamo's is ook nog een 12 volt dynamo geplaatst voor het elektrisch starten van de generator. Verder beschikt de boot over een Mastervolt laadautomaat van 50 amp. in twee groepen en een Victron omvormer van 2000watt en een 12volt laad automaat voor de startbatterij dynamo. Tezamen voeden zij de 225amp 24 volt huish.accubank, de 180amp 24 volt startbatt. bank en de 12 volt start acc.

Nog meer specs en foto's, vindt u op de site van White Whale Yachtbrokers.

Interesse? Neem contact met ons op.
Woonark Kortenhoefsedijk 210 Kortenhoef

Op schitterende lokatie temidden van meerdere woonarken ligt deze recent gebouwde watervilla met ligplaats voor boot, carport en prachtig uitzicht over de jachthaven.


Indeling begane grond:
Entree, hal met toilet met fontein en bijkeuken voorzien van aansluiting wasmachine/ wasdroger. Luxe open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en deur naar ruim terras. Royale woonkamer welke zich kenmerkt door de vele lichtinval en voorzien van frans balkon en trap naar benedenverdieping.

Indeling benedenverdieping:
Via hardhouten trap naar hal, voorzien van stookruimte (Excellent Combiketel), met aan de rechterzijde zeer ruime slaapkamer. Luxe badkamer voorzien van ligbad, separate douchecabine, wastafel en toilet. Twee in grootte varirende slaapkamers. De gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming.

Deze perfect afgewerkte woonark (15mx5m) wordt verwarmd door middel van c.v.-ketel.

Deze woonark kan vrij van overdrachtsbelasting worden gekocht.

Interesse? Neem contact met ons op.


Drijvende WoningVerzekering website, DrijvendeWoningVerzekering.nl, Drijvende Woning Verzekering.com, DrijvendeWoningPakketVerzekering.nl, Drijvende Woning PakketVerzekering.com Copyright (C) SEDW.